Криптодепозит. Як закрити план у додатку?

Зверніть увагу, що план буде закрито автоматично. Відсотки зарахуються на Основний баланс після закінчення терміну, зазначеного в умовах. Ви можете закрити план раніше зазначеного терміну, кошти повернуться на Основний баланс, але при цьому ви не отримаєте відсотки за їх зберігання.

Якщо ви все ще хочете закрити активний план, вам потрібно перейти на сторінку Криптодепозит – Активні плани і знайти план, який хочете закрити. Після закриття плану кошти одразу ж повернуться на Основний баланс.

Чи була ця стаття корисною?

0 з 0 вважають статтю корисною